Arad: Un copil A MURIT dupa ce a fost lovit de un microbuz pe trecerea de pietoni

O femeie si doi COPII au fost loviti, sambata seara, pe o trecere de pietoni de pe DN 7, in localitatea aradeana Barzava, de un microbuz condus de un cetatean ungar, unul dintre COPII, in varsta de un an, care se afla in bratele femeii, MURIND din cauza leziunilor.

Un sofer ungar care conducea un microbuz este cercetat pentru Ucidere Din Culpa, dupa ce a lovit trei persoane pe o trecere de pietoni de pe DN 7, din localitatea aradeana Barzava, una dintre victime, un COPIL de un an, pierzandu-si VIATA.

Citeste si: CLUJ: FEMEIE LOVITA MORTAL CHIAR PE TRECEREA DE PIETONI

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce, o femeie traversa pe trecerea de pietoni impreuna cu cei doi COPII ai sai, unul in varsta de un an, pe care-l tinea in brate, si unul de patru ani, pe care-l tinea de mana.

“In timp ce traversau regulamentar strada, cei trei au fost surprinsi si LOVITI de un microbuz cu numere de Ungaria”, a precizat Camelia Tuduce.

COPILUL de patru ani a scapat fara rani, dar cel mai mic A MURIT dupa cateva ore la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, avand numeroase leziuni interne, informeaza Mediafax.

Citeste si: ACCIDENTE GRAVE IN TARA, MAI MULTE PERSOANE RANITE

Mama acestuia este internata in acelasi spital, medicii afirmand ca are mai multe fracturi, dar ca este in stare stabila. Soferul microbuzului este cercetat in stare de libertate.