ARBITRI BATUTI SI SECHESTRATI dupa meci

Noi SCENE VIOLENTE in fotbalul romanesc. ARBITRII care au oficiat la un meci din divizia judeteana Salaj au fost BATUTI SI SECHESTRATI la finalul unei partide.

Brigada condusa de arbitrul FABIAN RUS, care a condus partida dintre echipele localitatilor Napradea si Buciumi, din divizia judeteana Salaj, a fost batuta si sechestrata dup ace gazdele s-au simtit nedreptatite de infrangerea cu 2-0.

Citeste si: Arbitru BATUT cu SALBATICIE pentru ca a dat doua cartonase gazdelor 

Potrivit sportulsalajean.ro, cei trei arbitri au fost loviti dupa fluierul de final, ei reusind sa scape doar dupa ce s-au baricadat in masina unuia dintre ei, dar cand au incercat sa plece trei autoturisme apartinand jucatorilor de la Napradea le-au blocat masina, brigada de arbitri fiind sechestrata un sfert de ora.

Citeste si: VALIDAREA lui RAZVAN BURLEANU, amanata pana pe 3 iunie

Cei trei au plecat doar dupa ce au sunat la numarul unic de urgenta, 112, pentru a solicita interventia autoritatilor. Incidentul vine dupa ce un ARBITRU a fot BATUT cu salbaticie de suporteri, la un meci desfasurat, sambata, in liga a IV-a judeteana din Constanta. Spectatorii l-au BATUT pe CENTRALUL MARIAN CARSON dupa ce acesta i-a acordat un cartonas galben, pentru proteste, unui jucator de la echipa gazda, apoi i-a dat altuia cartonas rosu.