Arbitru BATUT cu SALBATICIE pentru ca a dat doua cartonase gazdelor

Un ARBITRU a fot BATUT cu salbaticie de suporteri, la un meci desfasurat, sambata, in liga a IV-a judeteana din Constanta. Spectatorii l-au BATUT pe CENTRALUL MARIAN CARSON dupa ce acesta i-a acordat un cartonas galben, pentru proteste, unui jucator de la echipa gazda, apoi i-a dat altuia cartonas rosu, informeaza Realitatea Tv.

Suporterii echipei locale din OVIDIU l-au incercuit pe ARBITRU si i-au cerut socoteala pentru cele doua cartonase acordate. In imaginile surprinse de un spectator, cu telefonul mobil, se vede cum OFICIALUL este imbrancit si lovit cu pumnii,  el reusind cu greutate sa scape de suporterii BATAUSI.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI pedepsita DUR de COMISIA de DISCIPLINA

ARBITRUL batut a fost salvat din mainile AGRESORILOR de asistentii sai, insa s-a ales cu nasul spart si cu cu alte leziuni. Cei trei ARBITRI au povestit ca aceste incidente nu s-ar fi produs daca politia, care a plecat la pauza, ar fi ramas la stadion si daca antrenorul echipei gazed nu ar fi INCITAT spectatorii la VIOLENTA.

ARBITRUL  agresat a fost transportat la Spitalul de Urgenta Constanta, unde a fost diagnosticat cu fractura de piramida nazala. Victima este hotarata sa faca plangere atat impotriva agresorilor, cat si a oamenilor legii.

Citeste si: DINAMO si STEAUA, AMENDATE si cu PELUZELE SUSPENDATE dupa semifinala Cupei Romaniei

IPJ Constanta a deschis o ANCHETA pentru a stabili de unde a inceput CONFLICTUL si de ce politistii din Ovidiu au parasit stadionul inainte de incheierea partidei. Clubul din Ovidiu risca amenzi din partea Federatiei Romane de Fotbal pentru ca nu a luat masuri de siguranta in timpul meciului.

Meciul dintre CSO Ovidiu si CS Eforie, contand pentru etapa a patra a play-off-ului Ligii a IV-a a județului Constanta, a fost intrerupt in minutul 70, la scorul de 2-1 in favoarea oaspetilor, dupa ce suporterii gazdelor au patruns in teren si l-au luat la BATAIE pe centralul Marian Carson.

Sursa foto:  ziuaconstanta.ro