ARENA NATIONALA RAMANE INCHISA! PRIMARIA CAPITALEI nu-si asuma REDESCHIDEREA

ARENA NATIONALA va ramane INCHISA si dupa ce conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) a anuntat ca stadionul poate fi utilizat daca beneficiarul isi asuma raspunderea pentru organizare.

Primarul general interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, nu vrea insa sa faca acest gest si sustine ca ARENA NATIONALA va avea in continuare lacatul pe porti. “Chiar si asa ramane o problema de fond. Redeschiderea stadionului fara autorizatie inseamna o incalcare a legii pe care primarul general, Razvan Sava, nu vrea sa si-o asume. PMB va lua in discutie redeschiderea stadionului doar daca se gaseste o solutie legala”, a declarat purtatorul de cuvant al primariei pentru Mediafax.

CITESTE SI: INSPECTIE ISU LA ARENA NATIONALA. CAND SE DESCHIDE CEL MAI MARE STADION DIN TARA

ARENA NATIONALA este inchisa din toamna anului trecut, dupa ce s-a constat ca stadionul care a costat peste 200 de milioane de euro nu are autorizatie pentru incendii din partea ISU. In acelasi timp, cei de la ISU au anuntat ca Primaria poate obtine aceasta autorizatie pana la finalul anului 2016, iar in aceasta perioada poate utiliza ARENA NATIONALA pe propria raspundere.

Sursa foto: sport