ARENA sportiva de CINCI stele in CAPITALA! FOTO

Primaria Capitalei a prezentat cele doua PROIECTE pe care le-a primit in vederea construirii noi Sali POLIVALENTE din Bucuresti, o ARENA sportive ultramodern care va fi cotata la cinci STELE, anunta Gazeta Sporturilor in editia tiparita.

Noua Sala POLIVALENTA “LIA MANOLIU” va avea o capacitate totala de 12 mii de locuri si va costa in jur de 55-65 de milioane de euro.
Astfel, firma  Astaldi a venit cu o propunere de proiect in valoare de 64,8 milioane de euro, in timp ce firma concurenta SC Strabag are un proiect in valoare de 54,9 milioane de euro.

Citeste si: Primaria Capitalei a relansat licitatia pentru proiectarea si construirea salii polivalente din Complexul “Lia Manoliu” 

Comisia de evaluare din cadrul Primariei Capitalei va decide in urmatoarea perioada care este proiectul a carui constructie va incepe in luna septembrie, termenul de finalizare fiind estimat la cel mult doi ani.

Citeste si: Bucurestiul va avea o Sala Polivalenta de 5 stele

Noua Sala POLIVALENTA din Capitala ar urma sa organizeze Campionatul European de Gimnastica 2017 si Campionatul European de Futsal 2018.

Sursa foto: gazeta sporturilor