Arestată după ce a pus un bilet pe parbrizul unei ambulanțe! Mesajul revoltător al tinerei

Gestul unei tinere de 26 de ani din Marea Britanie a șocat pe toată lumea! Femeia a lăsat un mesaj abuziv pe o ambulanță, iar la scurt timp ea a fost arestată. Katie Tudor era supărată că mașină era parcată neregulamentar, după ce intervenise pentru un caz urgent. Potrivit Daily Mail, tânăra a început să țipe la cadrele medicale, spunându-le acestora să miște ”duba”.

De asemenea, tânăra a scris și un bilețel, pe care l-a lăsat în parbrizul ambulanței. Mașină fusese parcată în fața unei locuințe din centrul Angliei, în timp ce personalul medical era solicitat pentru a ajuta un caz grav. Se pare că locuința era proprietatea femeii recalcitrante. ”Dacă duba această este pentru oricine altcineva decât la numărul 14, nu aveți niciun drept să parcati aici. Nu-mi pasă câtuși de puțin dacă se prăbușește toată strada. Vreau să vă mișcați duba din fața casei mele”, a scris femeia nervoasă.

După ce medicii au citit mesajul acesteia, au anunțat autoritățile, care au arestat-o pe motiv că tulbură ordinea publică. De asemenea, biletul lui Katie a fost publicat pe Twitter, lucru care a pornit o revoltă în mediul on-line din Marea Britanie. ”Serviciile de urgență trebuie să-și îndeplinească rolul pentru care sunt solicitați. Pentru a evita astfel de situații, arestul este cea mai bună opțiune în cazul abuzului verbal”, a precizat inspectorul care se ocupă de caz.

Sursă traducere: ciao.ro