ARESTUL CENTRAL al Politiei Capitalei va fi EXTINS din cauza supaaglomerarii

ARESTUL CENTRAL al Politiei Capitalei va fi EXTINS, din cauza supraaglomerarii, in alte doua corpuri de cladire din curtea institutiei, unde au sediile revista Politia Romana si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii, potrivit unor oficiali din IGPR, citati de Mediafax.

Sursele mentionate au declarat ca ARESTUL CENTRAL al Politiei Capitalei urmeaza sa fie EXTINS intrucat gradul de ocuparea a acestuia a ajuns la aproape suta la suta.

Reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) au hotarat, la sfarsitul anului trecut, ca ARESTUL CENTRAL sa fie EXTINS in alte doua corpuri de cladire situate in curtea acestuia, ocupate de revista Politia Romana si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii.

Citeste si: VESTI BUNE pentru CLIENTII DNA: ARESTUL CENTRAL al Politiei Capitalei va fi RENOVAT

In acest sens, s-a hotarat ca redactia sa fie mutata in aceeasi cladire in care functioneaza si Centrul de Presa al IGPR, in strada Domnita Anastasia, in timp ce angajatii Institutului pentru Prevenirea Criminalitatii vor lucra in cladirea Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din strada Mihai Voda, unde, conform surselor citate, au inceput deja lucrarile pentru reamenajarea birourilor.

Citeste si: ELENA UDREA, SOLICITARI SURPRINZATOARE in INCHISOARE

In prezent, in Arestul Politiei Capitalei sunt inchisi, printre altii, fosta sefa a DIICOT ALINA BICA, cumnatul premierului VICTOR PONTA, IULIAN HERTANU, omul de afaceri DORIN COCOS si fiul acestuia, Alin, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box RUDEL OBREJA si fostul ministru al Internelor CRISTIAN DAVID.

Sursa foto: libertatea.ro