ARGASEALA a facut-o de OAIE: A UITAT la vedere foaia cu SALARIUL si BONUSUL URIAS pe care il va lua REGHECAMPF

Presedintele echipei STEAUA BUCURESTI, VALERIU ARGASEALA, a facut-o de oaie! Oficialul ros-albastrilor a uitat la vedere o hartie cu SALARIILE  lui LAURENTIU REGHECAMPF si ale staff-ului tehnic. Un fotoreporter al cotidianului Gazeta Sporturilor a reusit sa surprinda lista cu salariile lui LAURENTIU REGHECAMPF si ale colaboratorilor sai.

Potrivit acestei liste, LAURENTIU REGHECAMPF  va avea la echipa campioana un salariu de 30 de mii de euro pe luna, dar si un bonus fara precedent pentru fotbalul romanesc daca va reusi calificarea in grupele Champions League. Aproximativ 2,2 milioane de euro ar urma sa intre in conturile antrenorului LAURENTIU REGHECAMPF daca STEAUA BUCURESTI va ajunge in toamna in grupele Ligii.

Iata care sunt salariile noului staff tehnic al STELEI BUCURESTI:

LAURENTIU REGHECAMPF: 360.000 euro / an
Neubert: 96.000 euro
Petrea: 42.000 euro
Termure: 42.000 euro
Tene 42.000 euro

In plus, preparatorul fizic Tommy Neubert va mai primi cate 500 de euro in fiecare luna pentru plata chiriei.

LAURENTIU REGHECAMPF a revenit la STEAUA BUCURESTI dupa un an si jumatate, perioada in care a antrenat in Arabia Saudita si in Bulgaria.

LAURENTIU REGHECAMPF a preluat echipa dupa demisia lui MIREL RADOI, cel care a pregatit STEAUA BUCURESTI de la inceputul sezonului si pana acum.

STEAUA BUCURESTII se afla pe locul 5 in clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, 10 mai putine deca liderul la zi al campionatului, Astra Giurgiu.