ARGES: Doi barbati au fost retinuti pentru ULTRAJ dupa ce au AGRESAT DOI POLITISTI

Doi barbati care au AGRESAT DOI POLITISTI din municipiul CURTEA DE ARGES au fost retinuti pentru ULTRAJ, urmand sa fie prezentati duminica in fata instantei cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA, relateaza Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre agresori este cunoscut cu antecedente penale si a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Colibasi in noiembrie 2015. El i-ar fi atacat pe politisti pe motiv ca unul dintre ei l-a cercetat la un moment dat intr-un dosar penal.

Conform acelorasi surse, unul dintre politistii agresati este subcomisarul Laurentiu Iordache, seful Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Curtea de Arges. Acesta a suferit cele mai grave leziuni si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Agresiunea s-a produs in noaptea de vineri spre sambata in zona centrala a municipiului Curtea de Arges, iar victimele se aflau in timpul serviciului.

Suspectii au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati la Judecatoria Curtea de Arges cu propunere de arestare preventiva pentru ultraj.

Sursa foto: mediafax