Argeș: Două angajate din Primăria Ștefănești s-au bătut în sediul instituției

O bătaie a avut loc, vineri dimineață, în Primăria Ștefănești, din Argeș, informează argeșenii.ro. Protagoniste au fost secretara primăriţei, Georgeta Ion, şi consiliera edilului, Lavinia Năstase.

Din primele informații, se pare că secretarul primăriei, Georgeta Ion, a fost bătută în propriul birou de către consilierul primarului, Lavinia Năstase.

Soţul victimei, Ion Adrian, şeful gării din Piteşti, a declarat pentru argesenii.ro că Lavinia Năstase a intrat peste soția sa în birou, a bătut-o şi a jignit-o. Speriată, femeia, a făcut şi un atac de panică, iar colegii au chemat ambulanţa.

“Nu se poate să se întâmple aşa ceva, într-o instituţie publică. A fost bătută şi jignită, iar doamna primar nu a reacţionat în niciun fel. Cred că aceste femei ori sunt drogate, ori au probleme psihice. Acum suntem la Urgente la spital. Voi face pângere, voi scoate certificat medico-legal, pentru că nu se poate aşa ceva”, a declarat Ion Adrian, soţul femeii bătute.

Pe de altă parte, consilierul primarului, Lavinia Năstase, a declarat că ea a fost cea agresată: “M-a prins în birou, mă dădea cu capul de pereţi şi sunt zgâriată pe mâini, dar eu nu am mai anunţat pe nimeni”.

Sursa foto: realitatea