3 MORTI si 7 RANITI, bilantul final al ACCIDENTULUI din localitatea argeseana BAICULESTI. UPDATE

Un MICROBUZ a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER produs duminica pe DN 7C, in localitatea argeseana BAICULESTI, din primele informatii rezultand ca mai multe persoane au fost RANITE, iar o persoana a DECEDAT, potrivit Agerpres.

UPDATE 17.45 Trei oameni au murit si sapte au fost raniti duminica in urma unui accident produs pe DN 7C, in localitatea argeseana Baiculesti, in care a fost implicat un microbuz de transport persoane.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei efectuate de politisti microbuzul, care circula din directia Curtea de Arges catre Pitesti, a intrat in coliziune cu un autoturism aflat intr-o depasite neregulamentara.

In urma impactului frontal, soferul microbuzului si o femeie din autoturism au murit pe loc. Soferul autoturismului a decedat ulterior, in timpul manevrelor de resuscitare. Alte sapte persoane au fost transportate la spital, unele in stare grava.

STIRE INITIALA

La fata locului au fost trimise mai multe ambulante, precum si un echipaj de descarcerare, existand informatii ca in urma impactului dintre microbuz si un autoturism ar putea exista victime incarcerate, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges.

CITESTE SI: SOCANT UN OM AL STRAZII A FOST OMORAT DE UN TRAMVAI IN CAPITALA

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Arges, la numarul unic de urgenta 112 s-a anuntat ca in accident au fost ranite mai multe persoane, iar una dintre victime ar fi decedat.

Sursa foto: observatorulph

Trei oameni au murit si sapte au fost raniti duminica in urma unui accident produs pe DN 7C, in localitatea argeseana Baiculesti, in care a fost implicat un microbuz de transport persoane.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei efectuate de politisti microbuzul, care circula din directia Curtea de Arges catre Pitesti, a intrat in coliziune cu un autoturism aflat intr-o depasite neregulamentara.

In urma impactului frontal, soferul microbuzului si o femeie din autoturism au murit pe loc. Soferul autoturismului a decedat ulterior, in timpul manevrelor de resuscitare. Alte sapte persoane au fost transportate la spital, unele in stare grava