Arges: Trei suspecti de TRAFIC DE MINORI, retinuti de procurorii DIICOT

Trei persoane din judetul Arges, suspectate ca fac parte dintr-o grupare INFRACTIONALA organizata specializata in TRAFIC DE MINORI, au fost retinute miercuri de procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al DIICOT.

Suspectii au fost ridicati in urma unor PERCHEZITII domiciliare efectuate in localitatile Pitesti, Bradu si Stolnici, intr-un dosar instrumentat de Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Pitesti.

Citeste si: RETEA DE PROSTITUTIE DESTRUCTURATA LA SUCEAVA DE PROCURORII DIICOT

“Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada 2012 — 2014, o grupare constituita din trei persoane din municipiul Pitesti, ar fi recrutat, adapostit si constrans prin violenta mai multe tinere in scopul de a intretine relatii SEXUALE cu clienti racolati prin intermediul anunturilor publicate in presa locala. Persoanele sunt banuite ca ar fi obtinut, in urma activitatilor desfasurate, peste 50.000 de lei”, se arata intr-un comunicat al BCCO Pitesti.

La PERCHEZITIILE de miercuri au fost identificate si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, mai multe telefoane mobile, o tableta, un laptop, bani, precum si diferite inscrisuri.

In urma audierilor, procurorii DIICOT au emis ordonante de retinere pe numele celor trei membri ai gruparii infractionale, suspectii urmand sa fie prezentati Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva pentru TRAFIC DE MINORI.

Citeste si: PROXENETII DIN OLT, ACUZATI CA AU SECHESTRAT MINORE SI LE-AU OBLIGAT SA SE PROSTITUEZE, AU FOST RETINUTI

O a patra persoana este cercetata in stare de libertate in acelasi dosar, pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului.