ARGES: ZECI de PERCHEZITII la MAFIA DEFRISARILOR ILEGALE

Politistii din judetul Arges efectueaza, joi dimineata, o serie de 37 de PERCHEZITII pentru documentarea activitatii infractionale a 76 de persoane banuite de TAIERE ILEGALA de ARBORI, FURT de ARBORI, ABUZ in SERVICIU si TAINUIRE, informeaza Politia Romana.

115 politisti efectueaza PERCHEZITII, in judetul Arges, la sediile unor societati comerciale si la locuintele unor persoane fizice.  Actiunea se desfasoara in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de TAIERE ILEGALA de ARBORI, FURT de ARBORI, ABUZ in SERVICIU si TAINUIRE.

CITESTE SI: PERCHEZITII LA MAFIA DEFRISARILOR ILEGALE DIN ARGES. PREJUDICIU: 4 MILIOANE DE EURO

Persoanele in cauza sunt banuite ca, in perioada 2014 – 2015, ar fi taiat ilegal si sustras aproximativ 1.900 de metri cubi de material lemnos, cu ajutorul unor angajati din cadrul unui ocol silvic privat, iar ulterior ar fi transportat si comercializat materialul lemnos la patru societati comerciale de prelucrare a lemnului.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Sursa foto: adevarul