ARISTOTEL CANCESCU a fost plasat in AREST la DOMICILIU

ARISTOTEL CANCESCU,  presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Brasov, a scapat de ARESTUL PREVENTIV. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis, vineri seara, ca ARISTOTEL CANCESCU sa fie plasat in AREST la DOMICILIU.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, ARISTOTEL CANCESCU, a revenit in spatele gratiilor in data de 10 februarie, dupa doua saptamani in care masura ARESTULUI PREVENTIV fusese inlocuit cu cel al arestului la domiciliu.

CITESTE SI: ARISTOTEL CANCESCU si ION DINITA au fost trimisi in JUDECATA 

Presedintele suspendat al CJ Brasov a fost trimis in judecata pe 17 decembrie, de procurorii DNA Brasov. ARISTOTEL CANCESCU a fost ARESTAT PREVENTIV in data de 25 octombrie.

Dosarul instrumentat de procurorii anticoruptie vizeaza fapte desfasurate in perioada noiembrie 2006 – noiembrie 2014, fiind legate de activitatea sefului CJ Brasov si a administratorului public al judetului, care si-au folosit functia publica de autoritate locala pentru interesele proprii si ale firmelor SC Gotic SA si SC Ramb Sistem SRL, precum si ale persoanelor care le administrau. 

CITESTE SI: ARISTOTEL CANCESCU, inca 30 de zile dupa gratii. Mandatul de ARESTARE PREVENTIVA prelungit 

Sursa foto: realitatea.net