ARISTOTEL CANCESCU ramane in AREST la DOMICILIU, in locuinta RASNOV

Magistratii Tribunalului Brasov au respins la termenul de joi cererea de revocare a ARESTULUI la DOMICILIU a presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ, ARISTOTEL CANCESCU, cu solicitarea de a fi judecat sub CONTROL JUDICIAR, dar au admis cererea privind schimbarea ARESTULUI la DOMICILIU, de la locuinta din Brasov a acestuia, la cea din Rasnov.

De asemenea, magistratii au aprobat cererea lui ARISTOTEL CANCESCU privind punerea la dispozitie a copiilor inregistrarilor facute de DNA in dosarul in care este cercetat pentru LUARE de MITA, ABUZ in SERVICIU, TRAFIC de INFLUENTA, instigare la tentativa la ABUZ in SERVICIU si SPALARE de BANI.

CITESTE SI: Ginerele lui VASILE BLAGA, IONUT RUDEANU, va afla daca ramane in AREST PREVENTIV 

‘Hotararea instantei poate fi atacata in termen de 48 de ore de la comunicare”, a precizat pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Tribunalului Brasov, judecatoarea Alina Mioc.

ARISTOTEL CANCESCU a fost ARESTAT PREVENTIV in 25 octombrie 2014 si a fost eliberat la sfarsitul lunii februarie 2015, masura fiind inlocuita cu ARESTUL la DOMICILIU.

CITESTE SI: FISCUL a vandut APARTAMENTUL lui DAN VOICULESCU

In acelasi dosar mai sunt cercetati noua inculpati, printre care si fostul deputat PC IOAN DINITA, care a demisionat din Parlament la inceputul lunii aprilie 2015, toti judecati sub CONTROL JUDICIAR. Urmatorul termen in dosar a fost stabilit pentru data de 12 iunie.

Sursa foto: jurnalul.ro