ARMATA vrea sa ii aplice LOVITURA DECISIVA lui GIGI BECALI!

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua ii pregateste inca o lovitura lui Gigi Becali. Dupa ce i-au luat marca si numele “Steaua”, acum cei de la Armata vor sa-l lase si fara trofeele castigate incepand cu 2003, sustin surse din cadrul CSA Steaua pentru Ziare.com.

In acest sens, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a solicitat instantei anularea trofeelor castigate de Steaua in mandatul lui Becali, in procesul in care Armata vrea sa interzica si folosirea acronimului “FCSB”. Din informatiile sursei citate, cei de la CSA Steaua argumenteaza sustinand ca echipa lui Becali nu a fost niciodata afiliata la Federatia Romana de Fotbal.

In acest sens, Talpan va depune in instanta documente prin care sustine ca societatea lui Becali “a evoluat ilegal in Liga 1”, motiv pentru care trebuie sa ramana fara toate trofeele castigate. Acest proces este inca la inceput, la Tribunalul Bucuresti, si nu a fost stabilit inca un prim termen.

In procesele cu Armata, Becali a pierdut deja marca Steaua si dreptul de a-si numi echipa asa. Momentan se asteapta motivarea sentintei in cazul numelui, iar apoi societatea lui Becali va fi nevoita sa-si schimbe numele.

Sursa text: Ziare.com