Arme si munitii detinute ilegal, descoperite de politisti

Politistii suceveni au efectuat o serie de perchezitii domiciliare, in urma carora au ridicat mai multe arme si munitii, detinute ilegal. Pe numele a doi barbati, suspectati de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, au fost intocmite dosare penale.

Politistii orasului Siret au efectuat, in urma cu doua zile, in baza autorizatiilor emise de instanta de judecata, trei perchezitii la locuintele a doi barbati, de 29, respectiv 57 de ani, din judetul Suceava, suspectati ca detin de arme de vanatoare fara forme legale.

In urma perchezitiei efectuate la locuinta barbatului de 29 de ani, in localitatea Badragi, a fost gasita o arma cu aer comprimat calibrul 4,5 mm si 3 cutii metalice cu proiectilele aferente, calibru 4,5 mm.

La perchezitia efectuata la domiciliul barbatului de 57 de ani, a fost descoperita o arma cu aer comprimat de provenienta chinezeasca, calibrul 4,5 mm, fara elemente de identificare.

Cele doua arme si munitia aferenta au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor. In urma probatoriului administrat, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de cei doi.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de detinere fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fapta prevazuta si pedepsita de art. 134 din Legea nr. 295/2004.

Foto: someseanul.ro