ARMENIA: LUARE de OSTATICI la EREVAN. Un MORT si mai multi RANITI! UPDATE

Un grup armat legat de un lider al opozitiei aflat in inchisoare a intrat duminica intr-un sediu de politie din Erevan si a luat ostatici persoanele aflate in imobil, au anuntat serviciile nationale de securitate, potrivit AFP.
 
UPDATE 16.25: Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite, duminica, la Erevan, unde un grup armat incearca sa obtina controlul mai multor institutii guvernamentalePersoane inarmate au luat cu asalt, dimineata, o sectie de politie din capitala Armeniei si au luat ostatice persoanele care e aflau in cladire.

Potrivit oficialilor armeni, atacatorii au informat ca printre ostatici se afla si adjunctul politiei nationale. Nu se cunosc inca circumstantele in care au fost omorati sau raniti oameni si nici identitatea victimelor. Se pare ca principala revendicare este eliberarea din inchisoare a unui politician. Este vorba de Jirayr Sefilyan, liderul Miscarii Armenia Noua. El a fost arestat pentru detinere ilegala de arme si organizare de grup armat.

In jurul sectiei de politie a fost stabilit un perimetru de securitate. Drumurile au fost blocate si numeroase efective de politie au venit la fata locului.

 
STIRE INITIALA

“Un grup de barbati inarmati a intrat in cladirea unui regiment de politie din Erevan si a luat ostatici”, a anuntat Serviciul National de Securitate armean.  Unul dintre atacatori a spus ca printre ostatici se afla si seful adjunct al politiei nationale. Printre revendicarile lor fiind inclusiv demisia presedintelui tarii.
 
Vom reveni cu amanunte.
 
Sursa foto: BBC