ARMENIA-ROMANIA: Primul unsprezece gandit de DAUM, dezvaluit din GRESEALA! FOTO

ECHIPA de START a TRICOLORILOR pe care selectionerul CHRISTOPH DAUM o pregateste pentru meciul cu ARMENIA din preliminariile pentru Cupa Mondiala de peste doi ani a fost dezvaluita din greseala la ultima sedinta de pregatire a nationalei noastre, informeaza Gazeta Sporturilor de astazi.

Fisa pe care se afla ECHIPA de START a Romaniei a fost surprinsa de fotografii Gazetei Sporturilor in timpul ultimului antrenament al echipei nationale. Astfel, CHRISTOPH DAUM va face cinci schimbari in echipa de start fata de primul unsprezece din meciul cu Muntenegru. De asemenea, CHRISTOPH DAUM va schimba si sistemul de joc si va juca mult mai ofensiv.

In primul 11 vor aparea Tatarusanu, Tosca, Popa, Maxim si Chipciu si vor iesi Pantilimon, Moti, Filip, Bicfalvi si Stancu.

Primul unsprezece gandit de CHRISTOPH DAUM pentru meciul cu ARMENIA: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, Dr. Grigore, Tosca – Hoban – Ad. Popa, Maxim, Stanciu, Chipciu – Andone

CHRISTOPH DAUM a gandit inca o formula de echipa la care va apela in cazul in care vor aparea probleme medicale: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, Dr. Grigore, Latovlevici – Hoban – Ad. Popa, R. Marin, Stanciu, Stancu – Keseru. Partida dintre Armenia si Romania din preliminariile pentru Cupa Mondiala 2018 va avea loc sambata, de la ora 19:00.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor