Arnold Schwarzenegger, forțat să-și schimbe numele!

Arnold Schwarzenegger a realizat un nou documentar, cunoscutul star de la Hollywood dezvăluind că, la începutul carierei de actor, a fost forțat de regizori să-și schimbe numele.

Acum în vârstă de 75 de ani, Arnold Schwarzenegger a devenit cunoscut din postura de culturist și multiplu câștigător al concursului Mister Olimpia. Ulterior sportivul a decis să se mute din Austria în Statele Unite și să-și încerce norocul în industria cinematografică.

Primul său rol a fost în filmul „Hercules in New York”, moment în care regizorul a vrut să-i schimbe numele, dorind să-l facă mai accesibil pentru public. Mai mult pentru că Arnold nu vorbea engleza fluent vocea sa a fost dublată argumentul producătorilor fiind că: „americanii vor să-și audă idolii vorbind ca John Wayne, nu ca tine”.

Regizorul producției din 1969 a decis să-i schimbe numele real în Arnold Strong, folosind eticheta de Mister Univers ca poreclă. Filmul a fost un eșec iar Arnold mărturisește că: „Timp de cinci ani nu am primit nicio ofertă, pentru nimic. Au fost o mulțime de lucruri pe care a trebuit să le învăț, obstacole pe care a trebuit să le depășesc, inclusiv cel mai mare obstacol când toată lumea mi-a spus că nu se poate.”

Arnold Schwarzenegger n-a renunțat și a primit rolul principal în „Conan The Barbarian”. Criticii l-au numit atunci „extraordinar”, iar mai târziu a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți actori din industrie, folosindu-și din nou numele său adevărat.

Sursa foto: instagram