Arnold Schwarzenegger va deveni bunic

Arnold Schwarzenegger a declarat, recent, ca ”abia așteaptă să devină bunic”. Acum visul superstarului de la Hollywood va deveni realitate. Fiica lui Arnie, Katherine Schwarzenegger, este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu actorul Chris Pratt, informează revista People.

Acum 10 luni, starul din ”Guardians Of The Galaxy”, în vârstă de 40 de ani, și fiica fostului guvernator al Californiei, Katherine (30 ani), s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în Montecito.

Chris Pratt mai are un copil de șapte ani și jumătate, Jack, cu fosta să soție, Anna Faris. ”Katherine este un copil mai mare și îi place să facă tot felul de activități cu Jack”, spunea o sursă pentru People, în ianuarie 2019. ”Îi place faptul că Pratt este tătic. Văzându-l pe Chris cu Jack, Katherine a știut imediat că el este alesul”, a adăugat aceasta. Chris, la rândul său, declară în urmă cu ceva timp ca soția să va fi ”o mamă fantastică.” Starul din The Jurassic World a spus: ”Mi-a schimbat viața în bine, în atâtea feluri. Inima mea, sufletul meu, copilul meu simt că sunt mai în siguranță acum cu ea. Este o mamă vitregă minunată”.

Sursa foto: billboard