AROGANTA MAXIMA A LUI CRISTIANO RONALDO! Ce si-a mai cumparat SUPERSTARUL PORTUGHEZ

 Superstarul portughez CRISTIANO RONALDO nu inceteaza sa socheze. Recent acesta a cheltuit peste 20.000 de lire sterline pentru ca sculptorul Micheal Wade sa ii confectioneze O COPIE FIDELA A SA, DIN CEARA, pe care o va tine in propria sa casa. 

 Jucatorul celor de la REAL MADRID a platit pentru aceasta sculptura dupa ce a facut numeroase vizite la MUZEUL FIGURILOR DIN CEARA de la Madrid. Mai mult, portughezul si-a pus propriul hair stylist sa se asigure ca figura din ceara va purta una dintre COAFURILE SALE. 

Wade, care facuse sculptura lui CR7 pentru Muzeul de Ceara, le-a declarat celor de la The Sun ca „inca mai aveam matrita pe care am folosit-o cand l-am sculptat in 2013, deci aceasta copie e doar un duplicat. Cristiano ne-a trimis un echipament de fotbal si ultimele sale ghete. DAR AM LASAT PARUL IN PACE. Doar am adus o peruca pe care apoi hairstylist-ul lui a prelucrat-o la Madrid”.  

Statuia din ceara a fotbalistului a venit prin intermediul unui transport special, de la Londra la Madrid. Aceasta va face un tur al Europei, alaturi de superstarul portughez, pentru ca mai apoi sa primeasca un loc permanent in resedinta acestuia. 

Sursa foto: Daily Mail