ARPAD PASZKANY a renuntat la CFR CLUJ, insa echipa nu mai are probleme FINANCIARE

ARPAD PASZKANY a dezvaluit faptul ca si-a cedat toate actiunile pe care le detinea la echipa CFR CLUJ, dar si pe cele pe care le avea la postul de televiziune LOOK  TV, informeaza, joi, mass media de specialitate

“Speram ca participarea in Europa League va atrage un investitor puternic, care sa se implice financiar. Incepand din ianuarie 2014 eu mi-am CEDAT ACTIUNILE unui grup de firme care sa asigure participarea clubului in cupele europene. Eu am CESIONAT actiunile pe baza unor promisiuni contractuale din partea firmelor ca vor asigura conditii foarte bune. Actele au fost semnate pe o perioada de 10 ani. In acest moment, la CFR CLUJ nu exista nici un ACTIONAR MAJORITAR”, a declarat ARPAD PASZKANY.

“Am reusit sa ies din aceste doua domenii. Daca vom gasi un grup de investitori puternici vom putea sa ne luptam de la egal la egal cu echipele mari din Europa”, a conchis omul de afaceri.

Citeste si: Arpad Paszkany nu poate sa vanda CFR Cluj din cauza scandalurilor din fotbalul romanesc

Totodata, presedintele IULIU MURESAN a anuntat ca de la CFR CLUJ au plecat sau vor pleca in jur de opt fotbalisti si ca echipa se va reconstrui cu fotbalisti din propria pepiniera. Oficialul a infirmat zvonurile potrivit carora gruparea din Gruia va intra in INSOLVENTA.

“In acest sezon nu ne-am atins obiectivul, dar speram ca in sezonul viitor sa realizam ceea ce ne dorim. Aseara am primit o formulare de la FRF si ne-am inscris pentru a participa in Europa League.

Nu ne retragem, nu intram in insolventa. Ba dimpotriva, am venit cu un mesaj pozitiv. Vrem sa ridicam clubul la nivelul la care a fost. Sigur ca nu ne mai permitem acelasi buget ca in alti ani. Va trebui sa redimensionam bugetul, dar fara sa scadem performanta. Vrem sa aducem jucatori buni”, a declarat presedintele IULIU MURESAN.

Citeste si: Sfarsitul erei Paszkany la CFR Cluj este tot mai aproape 

Conducatorul de la CFR a dezvaluit ca vor pleca din Gruia 8 jucatori, dintre care 3 nume importante: “Maah si Gabionetta au plecat deja. Cu primul am reziliat contractul, iar Gabionetta era imprumutat. Chanturia pleaca la Verona, am semnat actul de transfer.

Ceilalti jucatori de care ne despartim sunt stiuti deja. In acest campionat ne-am bazat si pe pepiniera proprie, avem un centru bun, Sergiu Negrut este un exemplu foarte bun. Pe langa el am mai promovat si alti jucatori foarte buni si foarte tineri”, a mai adaugat MURESAN.

Sursa foto: gsp.ro