Arpad Paszkany, aproape de faliment!

Arpad Paszkany e aproape de faliment! Cunoscutul om de afaceri, patron al clubului CFR Cluj, a fost lovit de criza financiara mondiala, afacerile sale dovedindu-se neprofitabile in ultimii doi ani!

Paszkany a folosit 20 milioane de euro din bugetul clubului, in ultimii doi ani, pentru a-si redresa afacerile! Schema nu i-a iesit, insa, lui Paszkany, iar cel mai mult are de suferit echipa din Gruia! Tripla campioana a Romaniei (2008, 2010, 2012) se situeaza abia pe locul  13 in clasamentul Ligii 1, dupa 9 etape, iar jucatorii nu si-au primit inca bonusurile pentru prezenta in grupele Ligii Campionilor din sezonul precedent, desi a trecut un an de zile de la data scadenta!

Pentru a face rost de bani, Paszkany i-a cerut presedintelui clubului CFR Cluj sa vanda toti jucatorii importanti, noteaza “Prosport” in editia tiparita.

In plus, Paszkany a scos la vanzare un hotel pe care il are in Cluj, in schimbul caruia solicita 4,8 milioane de euro. Ca ultima solutie, Paszkany a incercat sa vanda echipa, insa niciun investitor nu s-a ingramadit sa achizitioneze gruparea din Gruia.

Sursa foto: realitatea.net