ARPAD PASZKANY, audiat la DNA. UPDATE

Omul de afaceri ARPAD PASKANY este audiat merti la pranz la sediul central al DNA, in calitate de martor.

UPDATE 14.45: ARPAD PASZKANY a plecat de la sediul DNA fara sa dea prea multe amanunte despre motivele pentru care a fost audiat. ”Nu am voie sa spun nimic. Am dat o declaratie scurta. Este un dosar vechi de acum zece ani”, a spus el la iesirea de la audieri.

Citeste si: LOVITURA DUPA LOVITURA: CFR CLUJ a intrat in INSOLVENTA

ARPAD PASZKANY a fost audiat in calitate de martor intr-un dosar mai vechi care ar viza fapte pretrecute in urma cu mai multi ani.

Citeste si: ARPAD PASZKANY a renuntat la CFR CLUJ, insa echipa nu mai are probleme FINANCIARE

Finantatorul clubului de fotbal CFR Cluj, ARPAD PASZKANY, a fost judecat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si santaj si a fost achitat, definitiv, in 2012 de instanta suprema. ICCJ a mentinut astfel deciziile de achitare luate anterior de Curtea de Apel si Tribunalul Cluj.

Omul de afaceri ARPAD PASZKANY a fost trimis in judecata in 30 iulie 2009, fiind acuzat ca in perioada 2004-2006 a sustinut un grup infractional organizat condus de LIVIU MAN, presedintele trustului Gazeta, prin finantarea, sub diverse forme, a publicatiilor trustului. Omul de afaceri clujean a mai fost acuzat ca, in perioada ianuarie – noiembrie 2006, a determinat o campanie denigratoare prin intermediul publicatiilor trustului Gazeta la adresa lui Iulian Dascalu, reprezentantul Iulius Grup Iasi, firma pe care a si constrans-o prin amenintari sa-i cedeze, pentru suma derizorie de 10.000 de euro, o suprafata de teren de 13.974 de metri patrati situata in municipiul Cluj-Napoca, a carei valoare de piata era de 400.000 de euro.