Arpad Paszkany nu poate sa vanda CFR Cluj din cauza scandalurilor din fotbalul romanesc

Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj, a scos la vanzare gruparea din Gruia in incercarea de a tine fosta campioana in elita. Paszkany a realizat un audit la o financiar la o companie din Ungaria, iar apoi a incercat sa atraga noi parteneri de afaceri, informeaza Ziare.com.

Arpad Paszkany era dispus sa cedeze pana la 49% din pachetul de actiuni de la CFR Cluj, numai ca discutiile pe care le-a purtat nu s-au concretizat.

“Am discutii cu diversi parteneri, dar fotbalul din Romania nu reprezinta un interes deosebit pentru fonduri de investitii sau grupuri de investitori specializati in fotbal”, a dezvaluit Paszkany, noteaza Ziare.com.

Afaceristul ardelean a sustinut ca nu a reusit sa vanda actiunile de la CFR Cluj din cauza scandalurilor existente in fotbalul romanesc. Totodata el a dezvaluit ca a investit in ultimii ani nu mai putin de 107 milioane de euro in CFR Cluj.

“Mai degraba ar investi in liga secunda din Franta sau Anglia decat in Romania. Sunt companii care isi pun numele pe tricouri dintr-un fotbal mai putin evoluat, insa in Romania se feresc sa vina din cauza scandalurilor”, a conchis Paszkany.

Sursa foto: gsp.ro