Arpad Paszkany s-a hotarat sa vorbeasca. Patronul echipei CFR Cluj a rupt tacerea

Dupa mai bine de trei luni de zile in care a refuzat orice contact cu reprezentantii presei sportive, Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, s-a hotarat sa iasa in fata si sa-si spuna toate of-urile, dar si sa vorbeasca despre toate problemele pe care le are, in acest sezon, gruparea din Gruia.

Arpad Paszkany a acordat un interviu celor de la Fanatik in care a raspuns la toate intrebarile ce i-au fost puse, mai comode sau mai putin comode. Iata cele mai importante lucruri dezvaluite de acesta:

„N-am mai vorbit sau aparut pe micile ecrane deoarece am fost plecat din tara. Cineva trebuie sa se ocupe si de motorul unei echipe de fotbal, adica de partea economica”.

“Acest proiect CFR a inceput cu Iuliu Muresan, cu prietenul meu, Iuliu Muresan. Cat sunt la CFR, nu se pune problema sa plece. E un subiect inchis. La fel, Grigoras poate sa stea linistit. Stiu ca de fiecare data cand am zis asta, au urmat schimbari. Cata vreme Grigoras poarta emblema clubului, atunci suntem impreuna. Grigoras are doar cateva meciuri la echipa, nu el a facut lotul. Cand aduci un antrenor pe parcursul campionatului, ce poti sa ceri?”

“Foarte sincer, tot greul l-am dus eu. Am facut un audit si releva ca din totalul veniturilor realizate de CFR, 94 milioane de euro au fost injectati de mine, ca persoana, sau de firmele mele. Bani, cu tot, au fost investiti 180 de milioane in zece ani. Asta inseamna, stadion, echipament, cantonamente, jucatori, tot”.

“Nu cred ca vreun antrenor care joaca Liga Campionilor renunta la acest lucru. Au fost niste discutii de la distanta cu Laurentiu Reghecampf, niste tatonari. Eu personal nu m-am intalnit cu Reghecampf. Este interesant ca antrenor, cu toata echipa lui tehnica, cu care conduce Steaua”.

“Fotbalul nostru, ca valoare, trebuie sa se reformeze intr-un sistem regulat, cu play-off si play-out, cu 14 echipe. Pentru ca toate echipele ar avea mai multe meciuri si mult mai importante. Ar fi numai derbi-uri”.

Sursa foto: prosport.ro