Arpad Paszkany si Anamaria Feher nu se gandesc la casatorie

Arpad Paszkany, patron al echipei de fotbal CFR Cluj, a acordat un amplu interviu revistei OK, in care a dezbatut pentru prima oara un subiect mai putin atins de jurnalisti: relatia de dragoste cu Anamaria Feher.

Conform declaratiilor lui Paszkany, idila cu Anamaria ar fi inceput in vara anului 2008, dupa o intalnire care a avut loc intr-un club din Cluj-Napoca. Acesta a fost doar inceputul unei povesti veritabile de dragoste.

“Cand cunosti o persoana care iti place, se produce un flash. Daca flash-ul, daca fluturii in stomac nu dispar dupa doua saptamani, iti mai dai sase luni in care sa te convingi ca e ceva sudat, nu e ceva trecator. Daca flash-ul meu se tot activeaza de cinci ani si ma simt fericit, linistit si implinit, inseamna ca am ales bine”, a marturisit revistei OK patronul fostei campioane a Romaniei.

Chiar daca sunt de cinci ani impreuna si relatia lor merge foarte bine, cei doi nu au facut inca planuri pentru a oficializa relatia.

“Daca te referi la inel, logodna, casatorie, nu ne batem capul cu asta. Deocamdata, suntem amandoi de parere ca ne e foarte bine asa” a declarat Anamaria, fosta dansatoare in baletul Andrei.

Sursa foto: libertatea.ro