ART HOUSE: Copiii iubesc arta si sunt intotdeauna incantati sa isi exprime ideile- GALERIE FOTO

Sambata si duminica Art House devine Arta pentru copii si isi deschide portile pentru cei mici. De la prichindei de 4-5 ani pana la cei mari de 12-13 ani, cu rabdare si atentie, peste 40 de copii studiaza in fiecare weekend notiuni si tehnici de lucru diverse, realizand lucrari din imaginatie sau dupa model. Nu au teama sa isi exprime ideile proprii sau sa faca combinatii inedite de elemente si culori, spiritul de artist fiind intotdeauna viu in cei mici, dupa cum afirma si Pablo Picasso “Toti copiii se nasc artisti. Problema este cum sa ramana asa si dupa ce cresc mari”.
 
“Arta pentru copii” este dedicata artei si in mod special copiilor. Gradina mare si plina de verdeata este deschisa tuturor – un loc perfect pentru cursurile de arta cand e vreme buna, pentru parintii care doresc sa se destinda la o cafea si pentru o portie zdravana de joaca cand timpul o permite. (https://www.facebook.com/artapentrucopii/)
 
Cata vreme copiii participa la activitati, parintii se pot relaxa in spatiul de asteptare sau in gradina. Avem intotdeauna la dispozitie apa, ceai si cafea pertru oaspetii nostri! De la cursuri si ateliere, la petreceri, evenimente sau scoala de vara, echipa Arta pentru copii este alaturi de cei care cauta altceva decat banalul si facilul (http://artapentrucopii.ro/contact/).
 
 Luiza Radulescu, organizator: “Din dragoste de copii, de frumos si de culoare ne-am ales sa lucram in mijlocul lor, pentru a-i sprijini sa-si dezvolte creativitatea si imaginatia, sa-si exprime mai usor ideile si sentimentele. Dupa 5 ani si mii de copii cu care am lucrat in gradinite, la cursuri si in proiecte particulare, putem spune ca este cel mai frumos lucru pe care il puteam face, si daca noi ii modelam pentru a urca zambitori pe scena vietii, si ei la randul lor ne modeleaza, ajutandu-ne sa fim mereu tineri, veseli si plini de energie.”