ART HOUSE intampina noul sezon cu doua cursuri noi de PICTURA si DESEN. GALERIE FOTO

Primavara si vremea ei frumoasa dau in sfarsit startul iesirilor in oras, intalnirilor cu prietenii si activitatilor relaxante. Fiindca simtim cu totii nevoia de caldura, culoare si zambete, Art House intampina noul sezon cu doua cursuri noi de pictura si desen.
 
La ambele am ales teme vesele, energizante, cu note calde si optimiste. Din 7 martie de la ora 19 incepem “Primavara”, curs de pictura in ulei pe panza in care vom reprezenta timp de 4 sedinte renasterea naturii in toate aspectele ei, dupa personalitatea si gusturile fiecaruia.
 
 
Si fiindca multi s-au aratat incantati de tema si locurile la curs s-au ocupat rapid, din 15 martie incepem un al doilea curs cu aceeasi tema, dar de data aceasta in tehnica mixta – desen in pastel sau pictura in ulei, pasiunea dictand alegerea.
 
 
Tema este foarte generoasa, incluzand natura statica, studiu macro al florilor de primavara, peisaje diverse, teme asiatice cu ciresi in floare, figurativ sau abstract etc, dar punand accentul pe culoare, de la roz pal si lila la toate nuantele posibile de verde.
Cursurile se adreseaza atat incepatorilor care doresc sa patrunda tainele artelor plastice, cat si avansatilor, ­­­­­­care aleg in mod constant sa petreaca timpul liber in mijlocul culorilor.
Cine este si ce inseamna Art House, puteti afla de pe site-ul nostru : http://www.art-house.ro/  sau de pe pagina de Facebook, Art House Bucharest. Va asteptam in centrul Bucurestiului, pe Eminescu 51, la serile noastre de arta distractiva.”