ART HOUSE: O seara de PICTURA sau DESEN menita sa te RELAXEZE

O seara de pictura si desen ne ajuta intotdeauna sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca, iar pentru cei ce doresc sa calatoreasca in universul acesta special al creatiei, Art House vine in luna aprilie cu doua cursuri noi.
 
Primul curs va fi de pictura in ulei cu cutitul de paleta (tehnica Impasto), pentru a crea lucrari expresive care dau senzatia de tridimensional. Tehnica Impasto se caracterireaza printr-o suprafata obtinuta prin straturi foarte groase de vopsea. Urmele pensulei sau ale cutitului de paleta sunt vizibile si creaza textura, joc de lumina si umbra, dar si iluzia ca formele ies din tablou si vin spre privitor.http://art-house.ro/
 
Al doilea curs este dedicat iubitorilor desenului, iar tehnica aleasa este una speciala – vom realiza lucrari in creion si pastel alb pe fond negru. Combinatia de contururi puternice si pete estompate de alb, jocul de lumini si umbre – toate creaza impreuna o lucrare spectaculoasa. (https://www.facebook.com/arthousebucharest/)
 
Art House este o casa special dedicata artelor, relaxarii si distractiei creative si o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac, unde oricine doreste sa se destinda si sa se rupa de stresul cotidian este binevenit. Fie ca este vorba de cursuri de desen sau pictura, de ateliere de creatie sau de un eveniment special, scopul nostru este de a oferi o pauza in rutina zilnica, intr-o atmosfera libera si vesela, care sa va readuca zambetul pe buze si sa va dea un impuls de energie.