Articole unice brodate la Limarom

Broderia a fost considerată timp de sute de ani unul dintre cele mai maiestuoase procedee de a decora țesăturile manual. Aceasta presupunea mânuirea acului și a aței în așa fel încât să se obțină ornamente colorate, în relief, care confereau și conferă și în prezent, fiecărei bucăți de material o eleganță aparte, rafinament, bun gust, dar funcționează și ca factor diferențiator între elemente asemănătoare.

Mai mult decât atât, broderia, încă de la începuturi, a reprezentat un așa-zis artificiu stilistic care putea scoate din anonimat orice articol banal, oferindu-i atât un aspect estetic mult mai plăcut și rafinat, dar și o valoare aparte, deoarece era o tehnică la care doar cei din înalta societate puteau beneficia, fiind un aspect ce putea dovedi rangul unei persoane în respectiva colectivitate.

În prezent, cu ajutorul Limarom, oricine poate beneficia de un articol atent brodat, indiferent de zona de activitate în care se regăsește. Mai mult, datorită faptului că, în ultimii ani, volumul de cereri pentru astfel de articole a crescut constant, a fost nevoie să adaptăm producția în acest sens. Astfel că am investit în asigurarea celor mai moderne tehnologii, dar și în instruirea temeinică a întregii noastre echipe.

LIMAROM 2000 brodează de peste 20 de ani atât pentru clienți din Romania, dar și din străinătate, având pe lista colaboratorilor nume cu rezonanță din diverse arii de activitate. Astfel că, în tot acest timp a onorat oferte pentru diverși clienți ce solicitau broderii personalizate pe obiecte promoționale, broderii pe tricouri, broderii pe echipamente sportive, broderii pe echipamente de lucru, broderii pe echipamente medicale sau broderie pe costume, halate medicale, sau echipamente de lucru pentru restaurante, uniforme școlare, ecusoane, embleme pentru cluburi sportive, firme de pază și protecție, pentru instituții de învățământ și nu numai.

Avantajele pe care le conferă broderia

Nu doar aspectul estetic deosebit de care acestea dispun fac din broderie o artă atât de apreciată și, nu în ultimul rând solicitată. Articolele vestimentare cărora li se realizează un astfel de ornament se transforma instant într-un element deosebit, unic. În ceea ce privește componenta practică, în raport cu orice altă tehnică de aplicare a elementelor decorative pe materiale textile, broderiile dispun de cea mai mare rezistență în timp, putând face față spălărilor repetate sau uzurii mecanice de orice tip, fără să sufere modificări în ceea ce privește forma, cusăturile sau intensitatea și frumusețea culorilor. Odată cusută pe material o broderie, posesorul are certitudinea ca aceasta va rămâne neschimbata pe tot parcursul vieții materialului ce a servit drept suport realizării acesteia. Așadar, reprezintă fără doar și poate cea mai eficientă metodă de decorare și personalizare a materialelor textile.

Încă din primele momente ale existenței sale, broderia deținea și beneficii ce vizau diminuarea asemănării dintre articolele textile ale diverselor persoane de rang superior. Altfel spus, pentru a nu se face confuzii între elemente asemănătoare, acestea erau brodate cu însemne specifice ale posesorului, precum nume, inițială sau un desen sau simbol cu valoare intrinsecă pentru propriatar. Pe același principiu, adaptat timpurilor actuale, funcționează și și ceea ce noi numim astăzi broderie personalizată. Astfel că, cei ce își doresc să aibă parte de un element unic, care să adauge un plus de originalitate și valoare, apelează la acest procedeu. În această categorie se regăsesc cel mai adesea brandurile, comerciale sau personale, ce își doresc să consolideze o identitate vizuală mult mai puternică.

Mai mult decât atât, Limarom asigură cele mai mici prețuri de pe piață pentru serviciile de broderie personalizată, calculate în raport cu calitatea serviciului oferit. În plus, pe site vă așteaptă și o serie de promoții și oferte de neratat care vă vor convinge că sunteți în locul potrivit.