AS ROMA a pus ochii pe Vlad Chiriches

Fundasul roman Vlad Chiriches, transferat de Tottenham Hotspur de la Steaua Bucuresti, ar putea schimba in vara anului 2014 echipa daca va continua evolutiile bune la echipa din Anglia.

Evolutiile bune pe care Vlad Chiriches le are la Tottenham Hotspur nu trec neobservate, astfel incat fundasul, capitanul echipei nationale a Romaniei, este pe cale sa faca pasul catre un nou campionat din Europa. Vlad Chiriches a fost urmarit la treaba in partida cu Stoke de directorul sportiv al gruparii italiene AS Roma, Walter Sabatini, scrie ziare.com. Fostul stelist a avut o evolutie excelenta, iar italienii doresc sa faca o oferta pentru fundasul evaluat la 15 milioane de euro in acest moment.

Interesul lui AS Roma nu este o noutate, deoarece italienii l-au vrut si in urma cu jumatate de an. Atunci, ei n-au fost convinsi ca Vlad face mai mult de 6 milioane de euro, iar Tottenham a castigat lupta pentru obtinerea semnaturii. Situtia s-a schimbat insa acum, iar Roma este gata sa faca o oferta net superioara pentru a-l transfera de la Tottenham.

Mutarea se poate realiza insa abia din vara, deoarece Chiriches a evoluat deja pentru doua echipe in acest sezon – Steaua si Tottenham.

Sursa foto: sport.ro