AS Trencin – Astra Giurgiu, 18.00, Digi Sport 2 / Alb-negrii pot scoate un punct in Slovacia

AS Trencin este, cel putin teoretic, un adversar mai usor decat Omonia Nicosia, echipa cipriota eliminata intr-un mod entuziasmant de Astra Giurgiu in turul doi preliminar. In plus, echipa mai are si avantajul de a disputa returul pe teren propriu, un fel de a spune, pentru ca peste o saptamana se va juca pe National Arena din Capitala.

Trencin si Astra se vor bate in acest tur preliminar, ultimul, al Europa League pentru un loc in play-off, ultimul hop inaintea grupelor. Echipa giurgiuveana a avut noroc la tragerea la sorti, gratie faptului ca a preluat statutul de cap de serie de la Omonia. Pe de alta parte, elevii antrenorului Daniel Isaila sunt, cel putin teoretic, ceva mai obositi ei fiind nevoiti sa evolueze in toate tururile preliminare de pana acum.

AS Trencin si Astra Giurgiu au si ceva in comun, ambele formatii debutand in acest sezon in cupele europene. Revenind la partida propriu-zisa trebuie sa amintim ca Isaila nu va putea miza pe trei fotbalisti importanti, Yahaya si Bukari fiind accidentati si Laban suspendat dupa ce a vazut rosu in meciul din Insula Afroditei. Dintre noile achizitii ale Astrei, doar Danut Coman ar putea sta pe banca de rezerve in aceasta seara, in timp ce internationalul de tineret Leonard Manole nu a facut deplasarea.

Nici antrenorul Daniel Isaila nu va sta pe banca de rezerve diseara, tehnicianul Astrei fiind eliminat si el la returul cu Omonia, pentru proteste.

EUROPA LEAGUE: TUR III Preliminar, prima mansa: AS TRENCIN – ASTRA GIURGIU (echipe probabile):

AS TRENCIN: Volesak – Cogley, Klescik, Ramon, Mazah – Baez – Mondek, Stefanik, Holubek, Frimmel – Adi. Antrenor: Lubomir Nosicky
ASTRA GIURGIU: Lung jr – Matel, Ben Yousef, Muresan, Junior Morais – Takayuki Seto, Cristescu – Enache, Budescu, Tembo – Fatai. Antrenor: Daniel Isaila

ARBITRU: Christian Dingert; Asistenti: Thorsten si Sacha Stegemann. Rezerva: Guido Winkmann (toti din Germania). Delegat UEFA: Artur Azaryan (Armenia);  Observator UEFA pentru arbitri: William Young (Scotia)
STADION: “MFK Dubnica” (Dubnica nad Vahom)

Sursa foto: realitatea.net