Asa arata MANA LUI DUMNEZEU? Imaginea INCREDIBILA surprinsa de un fotograf! FOTO

Un FOTOGRAF britanic din regiunea Kent a reusit sa surprinda o fotografie spectaculoasa cu un NOR ce pare a avea forma unei MAINI. Imediat, barbatul s-a gandit la DUMNEZEU!

David Christie (38 de ani) a surprins NORUL ciudat chiar deasupra casei sale. Barbatul s-a uitat amuzat alaturi de sotia sa, Jodie, cum NORUL a capatat forma unei MAINI pe cerul de deasupra casei sale din localitatea Deal, regiunea Kent.

Citeste si: ULUITOR. CHIPUL LUI DUMNEZEU PRINTRE NORI! IMAGINEA CARE FACE INCONJURUL LUMII

El a marturisit ca a fost fascinat de minunile naturii dintotdeauna si a reusit sa fotografieze destule lucruri interesante, insa acum a fost altceva.

“Parea ca este o MANA uriasa care trecea printre NORI, a fost fenomenal! Intr-adevar parea ca este MANA LUI DUMNEZEU! Sotia mea si cu mine suntem fotografi, dar nu am mai vazut asa ceva pana acum”, a marturisit barbatul, potrivit The Mirror.

Specialistii in meteorologie spun insa ca fenomenul poate fi explicat din punct de vedere stiintific si nu este vorba de DIVINITATE. Se crede ca norul a fost format de un vant-tunel care apare in NORII de furtuna.

TEZA HALUCINANTA: IISUS NU A EXISTAT, L-AU INVENTAT ARISTOCRATII ROMANI

Sursa foto: mirror.co.uk, afrotate.com