Asa arata masina care NU se MURDARESTE niciodata! FOTO si VIDEO

NISSAN face un pas imens catre noul automobil al viitorului. Constructorul nipon a prezentat saptamana trecuta o MASINA mai speciala, care ar putea duce la faliment spalatoriile auto!

NISSAN experimenteaza MASINA care nu se MURDARESTE niciodata si care, astfel, nu necesita spalare. Asa cum MOTOARELE HIBRIDE sunt cele care diminueaza poluarea in privinta noxelor, exact la fel functioneaza si VOPSEAUA japonezilor, fiind menita sa reduca consumul de apa si poluarea cu detergent provenite de la spalatoriile auto.

Citeste si: BUGATTI VEYRON FATA IN FATA CU NISSAN GT-R INTR-O CURSA SPECTACULOASA. VIDEO

Astfel, VOPSEAUA MINUNE se numeste ULTRA-EVER DRY si este promovata ca fiind o VOPSEA care se “curata singura”. A fost creata de UltraTech International si este practic un strat protector rezistent la apa si ulei.

“Prin acest strat protector de aer intre VOPSEA si mediul inconjurator, impiedica apa sa ramana pe masina si murdaria adunata de pe drum”, arata constructorul nipon. In prezent, compania testeaza VOPSEAUA minune pe NISSAN NOTE, o masina ca a raspuns bine in conditii normale de vreme, inclusiv lapovita, inghet, ninsoare si ploaie. Noua VOPSEA va continua sa fie testata de inginerii NISSAN si in lunile urmatoare.

Citeste si: VIDEO. ASA SE FUGE DE POLITIE DUPA O CURSA ILEGALA

NISSAN mai spune ca VOPSEAUA MINUNE nu va fi oferita in varianta standard pe masinile sale, insa se gandeste sa vand produsul separat pe piata pieselor de schimb.

Sursa foto si video: robertfinkelstein.wordpress.co, motorauthority.com, youtube.com