Asa arata noua tableta iPad 5

Avand in vedere succesul de care s-a bucurat tableta iPad Mini, Apple va face cateva schimbari importante pentru viitoarea tableta iPad 5, adoptand o parte din trasaturile variantei Mini.

Astfel, cei de la Apple spera sa reaprinda interesul utilizatorilor pentru tableta iPad,mai ales ca vor lansa un nou produs, scrie go4it.ro. iPad 5 va avea un ecran de 9.7 inci si se diferentiaza de modelul anterior prin folosirea unei rame in stil iPad Mini, subtire pe lungimea ecranului si putin mai lata in latime. Rezultatul este o tableta iPad mai ingusta cu aproximativ 15 mm si mai putin voluminoasa.

Justificata din ratiuni de ergonomie, pentru a face tableta mai usor de manevrat si pentru a preveni atingerea accidentala a suprafetei touch, carcasa cu rama lata folosita inca de la primele modele iPad pare sa fi ajuns la capatul carierei, insa nu si designul care a facut-o cunoscuta, mai scrie sursa citata. In noul format, tableta iPad 5 aduce mult cu modelul anterior, dar si cu tableta iPad Mini, fata de care prezinta mai multe asemanari.

Privita din lateral, noua carcasa prezinta doua butoane pentru volum ce inlocuiesc vechea clapeta cu design unitar, dar si perforatii pentru ceea ce pare a fi un set de difuzoare imbunatatit.

 Sursa foto: go4it.ro