Asa arata noul OPEL CORSA! Tie iti place? GALERIE FOTO

General Motors a dezvaluit primele imagini cu noul OPEL CORSA, model aflat la a patra generatie, ce va intra in productie spre sfarsitul acestui an. OPEL CORSA 2015 va fi prezentat publicului pentru prima data cu ocazia Salonului Auto de la Paris, desfasurat in octombrie.

Noul OPEL CORSA este oferit fie in varianta de trei usi, cat si in cea cu cinci usi, cu modificari in partea din fata si cea din spate inspirate de la modelul Adam.

Citeste si: OPEL ASTRA COPACABANA, EDITIE SPECIALA PENTRU MICROBISTI, CU SCAUNE IMBRACATE IN IARBA DE PE MARACANA. GALERIE FOTO SI VIDEO

Modificari de stil au fost facute si la interior, plansa de bord fiind mult mai curbata, iar accentele de metal imbunatatind considerabil aspectul masinii. Legat de tehnologie, noul CORSA beneficiaza din plin de aceasta. Modelul a fost dotat cu sistemul Apple Siri Eyes Free, actionat prin display-ul de 7 inchi cu touch screen, ce ruleaza intregul sistem infotainment.

Sasiul noului OPEL CORSA este mai confortabil, nivelul de zgomot mai scazut, iar directia este imbunatatita.

Modelul primeste si propulsoare noi, cu norme de poluare Euro 6. Principala noutate este motorul in trei cilndri, de 1.0 litri, supraalimentat, disponibil atat in versiunea de 90 cp, cat si in cea de 115 cp. Cutia de viteze a noului CORSA este manuala.

Citeste si: OPEL LANSEAZA IN LUNA MARTIE MODELUL ASTRA OPC EXTREME. FOTO IN ARTICOL

In total, cumparatorii pot opta pentru trei motoare pe benzina si unul de 1.3 CDTI. OPEL CORSA va debuta in showroom-uri la inceputul anului viitor.

Sursa foto: leftlanenews.com