Asa arata versiunea finala a Porsche Macan. FOTO in articol

Porsche a publicat o serie de imagini oficiale ale noului model Macan, fratele mai mic al actualului Cayenne, asteptat sa debuteze in luna noiembrie.

Porsche va lansa la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles noul model Macan, fratele mai mic al SUV-ului Cayenne, conform automarket.ro. Crossover-ul Porsche este dezvaluit intr-o serie de fotografii publicate pe contul oficial de Facebook. Imaginile tradeaza designul general al mezinului 4×4, care ar urma sa ajunga pe piata in primavara anului viitor.

Dezvoltat pe o platforma derivata din cea a lui Q5, noul Macan va prelua multe dintre elementele estetice care au transformat Cayenne in cel mai vandut model Porsche al ultimilor ani. La nivelul motorizarilor, noul Porsche Macan se va baza pe doua unitati pe benzina si pe un diesel,mai scrie sursa citata. Este vorba de un V6 supraalimentat de 3.0 litri care dezvolta 335 de cai si 450 Nm si de V6 turbo de 3.6 litri ale carui cifre sunt interesante: 395 CP si 450 Nm. Iubitorii dieselului se vor baza pe motorul care va deveni cel mai probabil best seller-ul absolut al gamei, un V6 de 3.0 litri care dezvolta 254 de cai si 580 Nm.

Sursa foto: automarket.ro