Așa să amenajezi un birou în funcție de spațiul disponibil

Puteti descoperi sfaturi si idei atat pentru a va alege mobilierul pentru un birou mic, cat si pentru un birou mare. Deci, daca nu aveti idee despre cum sa va amenajati biroul, merita sa cititi acest articol pana la final.

Amenajarea unui birou mic

In cele mai multe cazuri este destul de dificil de facut alegerea in ceea ce priveste designul pentru spatiile mici in care trebuie ales mobilier pentru birouri.

Intr-o asemenea situatie este foarte important ca obiectele decorative sa se imbine perfect cu achizitiile practice, astfel incat sa fie creat un echilibru vizual al elementeor, si in acelasi timp sa fie pastrat cat mai mult spatiu liber.

Pentru a obtine un birou care sa ofere impresia unui spatiu cat mai aerisit este foarte important sa va indreptati atentia spre spatii de depozitare cat mai inalte dar care sa nu fie foarte late iar un dulap clasificator cu 3 sertare v-ar putea fi de mare ajutor. In ceea ce priveste culoarea obiectelor de mobilier pentru un astfel de birou, este recomandat sa va orientati spre o paleta cromatica deschisa.

Un un dulap clasificator cu 3 sertare vopsit in camp electrostatic, care are culoarea gri s-ar potrivi de minune intr-o astfel de incapere. Puteti alege mobilierul de birou potrivit la unul dintre producatorii cunoscuti din Romania: www.distinctmob.ro/categorii-produse/mobilier-birouri

Amenajarea unui birou mare

In momentul in care este necesar sa va ocupati de amenajarea unui birou spatios, aveti la dispozitie mai multe optiuni. Cu toate acestea insa, imaginea de ansamblu creata de catre mobilierul de birou si elementele de decor este extrem de importanta, asa ca trebuie sa va asigurati ca alegeti totul cu gust.

Amenajarea biroului la sediul firmei

Daca trebuie sa amenajati biroul la sediul firmei, este extrem de important sa va asigurati ca biroul este foarte bine organizat. Tineti cont atat de propriile preferinte cat si de domeniul de activitate. Este important sa nu alegeti foarte multe piese decorative, ci sa puneti mai mult accent pe utilitatea obiectelor de mobilier pentru birou.

Amenajarea biroului de acasa

In cazul in care intentionati sa va amenajati un birou intr-o incapere a locuintei, cu siguranta veti opta pentru obiecte de mobilier care sa reflecte personalitatea dvs. cat mai mult posibil. Va puteti folosi imaginatia cand veti alege mobilierul, pentru a va crea un mediu de lucru cat mai placut.

Amenajarea unui birou in stilul Feng – Shui

In cazul in care aveti de gand sa va creati un spatiu de lucru organizat pentru a va spori calitatea si cantitatea muncii, sau daca doriti sa obtineti o atmosfera benefica din punct de vedere emotional, social si psihic, merita sa luati in considerare amenajarea unui birou in stilul Feng – Shui.

Amenajarea biroului in stilul modern – minimalist

Amenajarea spatiului intr-un astfel de stil presupune punerea accentului pe simplitate si pe eleganta, iar designul se bazeaza pe utilitatea fiecarei achizitii. Alegeti obiecte de mobilier pe negru sau alb sau puteti opta pentru tonuri de gri. Cauta mobila potrivita pe siteul www.distinctmob.ro.

Acest stil se bazeaza adesea pe insertii sau constructii din sticla si aliaje metalice, in timp ce piesele decorative pot fi opere de arta minimaliste sau abstracte.