ASA se RIDICA un LAMBORGHINI GALLARDO in FRANTA. VIDEO

Nu putine au fost cazurile cand bolizi de sute de mii de euro au fosta facuti praf de firmele de ridicari atunci cand proprietarii i-au parcat in locuri neregulamentare. Nu la fel se intampla si pe Riviera Franceza, in orasul Cannes.

Politistii francezi au fost filmati atunci cand au chemat firma de ridicari, incercand sa remorcheze un Lamborghini Gallardo LP560-4. Supercarul a fost parcat neregulamentar pe bulevard, iar oamenii legii nu au stat la discutii atunci cand a venit vorba sa il ridice.

Citeste si: GENEVA 2014: LAMBORGHINI PREZINTA NOUL HURACAN, SUPERCARUL DE 610 CP. GALERIE FOTO SI VIDEO

Pentru ca bolidul are o garda la sol foarte joasa, responsabilul cu ridicarea s-a chinuit minute bune pentru a-l putea remorca. In filmuletul postat pe internet, se poate observa cum masina, a carei valoare se ridica la circa 200.000 de dolari, este manevrata cu multa grija.

“Poti sa ridici un Lambo, dar nu poti sa il remorchezi pentru ca este prea jos. Barbatul a incercat din greu sa ridice partea din fata a masinii, pentru a pune rotile dispozitivului sub rotile masinii”, se arata in descrierea filmuletului postat de WorldSupercars.

)

Sursa foto si video: netcarshow.com, youtube.com