ASA TARGU MURES ramane fara antrenor: DAN PETRESCU pleaca dupa SUPERCUPA

DAN PETRESCU (foto dreapta) urmeaza sa semneze un contract cu formatia din prima liga chineza Jiangsu Guoxin-Sainty, echipa care ocupa locul sase in China, dupa 17 meciuri disputate. Potrivit celor de la Dolcesport, BURSUCUL va avea un salariu de doua milioane de euro pe sezon!

In prezent, echipa nu are un antrenor principal. In 2012, Jiangsu Guoxin-Sainty a ocupat pozitia a doua in Super Liga Chineza. In 2014, a incheiat sezonul pe locul 8. Dupa sedinta cu sefii celor de la Targu Mures, DAN PETRESCU a acceptat sa pregateasca echipa pentru Supercupa cu Steaua, de miercuri, urmand ca apoi sa plece in China.

CITESTE SI: Situatie EXPLOZIVA la ASA TARGU MURES: DNA a dispus BLOCAREA conturilor echipei 

DAN PETRESCU a fost nevoit sa respecte clauza din contract, care prevedea ca poate pleca in cazul unei oferte foarte bune, dar doar dupa Supercupa, informeaza postul de televiziune Dolcesport. DAN PETRESCU va fi inlocuit pe banca celor de la ASA TARGU MURES, cel mai probabil, de tehnicianul VASILE MIRIUTA.

CITESTE SI: UNIVERSITATEA CLUJ cere retrogradarea ASA TARGU MURES din cauza scandalului de CORUPTIE 

In aceeasi ordine de idei, VASILE MAFTEI, un jucator sosit la gruparea ardeleana in aceasta vara, a parasit deja vicecampioana Romaniei, alti doi fotbalisti urmand sa il urmeze. Este vorba de BANEL NICOLITA si PABLO BRANDAN, informeaza gsp.ro.

Sursa foto: sport.ro