ASA TARGU MURES va avea un nou ANTRENOR incepand de joi

VASILE MIRIUTA, in varsta de 46 de ani, va fi incepand de joi noul antrenor al formatiei ASA TARGU MURES potrivit anuntului facut de presedintele clubului, BOGDAN MARA.

Astfel, VASILE MIRIUTA il va inlocui la conducerea tehnica pe Dan Petrescu, el urmand sa semneze, joi, contractul cu gruparea ardeleana.

“MIRIUTA vine de maine. Azi e in tribuna la meciul cu Steaua (n.r. – din Supercupa Romaniei), iar maine va semna cu ASA”, a spus MARA la Digisport.

Presedintele a mentionat ca nu se gandeste sa plece de la gruparea din Targu Mures in ciuda problemelor din ultima perioada.

CITESTE SI: SUPERCUPA: STEAUA va imbraca in aceasta seara un NOU ECHIPAMENT. FOTO in articol

“Eu raman la club, nu ma gandesc la plecare. Daca lucrurile se vor rezolva, voi ramane. Am vorbit si la club si mi-au spus ca vor sa raman. Raman sa luptam pentru a face performanta”, a precizat MARA.

VASILE MIRIUTA este in prezent liber de contract si a negociat in ultima perioada si cu actionarul FC Rapid, VALERII MORARU, pentru preluarea conducerii tehnice a formatiei giulestene. El a antrenat ultima oara formatia ungara Gyor ETO, retrogradata in aceasta vara dupa ce federatia a refuzat sa ii acorde licenta pentru prima liga din cauza datoriilor.

CITESTE SI: Echipa RAPID are un nou PRESEDINTE. Despre cine este vorba

Anterior, MIRIUTA a condus formatiile Ceahlaul Piatra Neamt (in perioada iunie – decembrie 2013), si CFR Cluj (decembrie 2013 – noiembrie 2014).

Jucatorii si staful tehnic de la ASA Targu Mures au fost informati asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatie, potrivit conducerii. Masura blocarii conturilor a fost contestata de club in instanta,