ASA TG MURES i-a dat afara pe doi dintre OAMENII de BAZA din sezonul recent incheiat

Vicecampioana Romaniei la fotbal i-a dat afara pe doi dintre oamenii de baza gratie carora formatia ardeleana a reusit un retur senzational in Liga I fiind la numai 90 de minute de castigarea titlului de campioana.

ASA TARGU MURES a anuntat ca s-a despartit de antrenorul LIVIU CIOBOTARIU, cel care a fost aproape de castigarea titlului cu o echipa nou-promovata.

”ASA TARGU MURES doreste sa le multumeasca antrenorului principal, LIVIU CIOBOTARIU, si presedintelui executiv, NARCIS RADUCAN, pentru performanta deosebita realizata impreuna cu echipa, in acest sezon. Munca din acest retur, la Targu Mures, a avut ca finalitate obtinerea locului 2 in clasament si o lupta pana in ultimul minut pentru titlul de campion”, se arata in comunicatul clubului.

Conducerea clubului ASA TARGU MURES va anunta pana la inceputul saptamanii viitoare numele noului antrenor principal si al noului presedinte executiv.

LIVIU CIOBOTARIU  a pregatit echipa doar in returul campionatului, preluand formatia ardeleana pe locul 5 la finalul turului, cu 30 de puncte din 17 etape, la 13 puncte de liderul Steaua. Cu ex-dinamovistul pe banca tehnica ASA a fost campioana returului, cu 38 puncte (12 victorii, 2 egaluri, 3 victorii, golaveraj 30-14), cu sapte mai mult decat CSMS Iasi, a doua clasata intr-un clasament al partii a doua a campionatului.

ASA a ratat titlul de campioana in ultima etapa, cand Steaua a remizat cu CSMS Iasi, 0-0, iar muresenii au pierdut acasa cu retrogradata Otelul Galati, 1-2.

NARCIS RADUCAN a fost numit presedinte executiv la ASA in a treia decada a lunii ianuarie, dupa ce in campionatul trecut a mai detinut functii de conducere la FC Viitorul, Concordia Chiajna si Astra Giurgiu.

Sursa foto: sport.ro