Asa va arata cea mai rapida masina din lume. GALERIE FOTO

O companie americana necunoscuta se pregateste se dezvolte un supercar cu adevarat extrem. Nemesis, asa cum se va numi “racheta” pe patru roti, va fi propulsata de un motor V8 capabil sa dezvolte peste 2.000 de cai putere. 

Compania americana cu sediul in California Trion SuperCars (TSC) se lauda ca supermasina produsa de ea va dobori recordul de viteza detinut de Bugatti Veyron si va avea mai multa putere decat Koenigsegg One:1, cea mai rapida masina din lume.

Citeste si: GENEVA 2014: UITE CUM ARATA CEA MAI RAPIDA MASINA DIN LUME. FOTO SI VIDEO

Proiectul Nemesis este abia la inceput, insa la final, supercarul californian va avea un motor V8 twin-turbo, capabil sa genereze peste 2.000 de cai putere, scrie Worldcarfans. Va avea un sasiu realizat din fibra de carbon, iar caroseria va fi realizata din mai multe piese de inconel (n.r-aliaj). Toata aceasta putere a lui Nemesis va fi transferata printr-o cutie secventiala de 8 trepte, in acest fel bolidul ajungand de la 0 la 100 de km/h in doar 2.8 secunde. Viteza maxima a lui Nemesis ar urma sa fie de 450 km/h.

La interior, supermasina va avea un mod mai special, numit “Predator”, prin activarea caruia va putea fi modificat iluminatul interior, suspensiile, inaltimea, evacuarea si limitarile de viteza. Prototipul lui Nemesis va fi construit luna viitoare.

Sursa foto: worldcarfans.com