Asa-zisi angajati ai Primariei Capitalei au fost RETINUTI pentru INSELACIUNE

Sapte escroci, pretinsi angajati la Primaria Capitalei, au fost retinuti, miercuri, de politistii bucuresteni dupa ce au inselat mai multe persoane pe care le-au convins sa cumpere electrocasnice, sa le dea bani ori sa le vânda marfuri, pe care le-au platit cu CEC-uri fara acoperire

Conform Politiei Capitalei, autoritatile au descins la noua adrese si au pus in aplicare opt mandate de aducere, relateaza Mediafax.
Din cele opt persoane audiate, au fost retinute numei sapte, pentru inselaciune si tentativa la inselaciune.

CITESTE SI: BANI si ARME, confiscate de politisti in urma perchezitiilor efectuate in Ilfov 

Potrivit anchetatorilor, in urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe acte oficiale, file de cec, acte de identitate, acte ale unor firme, adeverinte de venituri, un aparat pentru confectionat stampile si calculatoare.

Suspectii ar fi pacalit doua persoane, pe care dupa ce le-au convins ca sunt consilieri generali, le-ar fi convins sa cumpere pentru ei, in rate, aparatura electronica, sub pretextul ca bunurile vor fi achitate de catre primarie.

CITESTE SI: SPAGA la BACALAUREAT: Sapte profesori din Tulcea au fost RETINUTI 

Ulterior, la data de 23 iunie acestia s-au dus la o firma din sectorul 4, unde, s-au prezentat drept inspectori sefi la primarie si au incercat sa ridice marfuri in valoare de 100.000 de lei, ce urmau a fi achitate cu file de cec.

Sursa foto: adevarul.ro