Asasinul de la coaforul din Iasi a fost operat si se afla in coma

Asasinul de la coaforul din Iasi care, sambata seara, si-a ucis sotia, iar apoi a incercat sa se sinucida, a fost supus unei interventii chirurgicale si este in coma la sectia de terapie intensiva a Spitalului “Sfantul Spiridon”.

Coordonatorul SMURD Iasi, medicul Diana Cimpoesu, a declarat ca barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale, in cursul noptii, la Spitalul “Sfantul Spiridon”, starea acestuia fiind in continuare critica.

“Pacientul a fost operat si se afla la terapie intensiva. Este in stare de coma. Au fost suturate toate leziunile, dar din punct de vedere neurologic pronosticul este rezervat. Sa vedem evolutia sa din punctul de vedere cerebral”, a spus medicul Diana Cimpoesu.

Sambata seara, barbatul, in varsta de 41 de ani, a intrat in coaforul aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit.

Asasinul a fost internat, in luna noiembrie, la spitalul de psihiatrie Socola, iar politia a inregistrat pe numele acestuia, in ultimul an, doua plangeri pentru vatamare corporala.

Sursa foto: bzi.ro