Așezarea la mese la nuntă – ce nu știai?

Traim in epoca vitezei si asta ne obliga sa devenim mai productivi. Solutia este sa folosim aplicatii utile, de planificare a nuntii, special create pentru miri.

Vremurile cand desenam cu pixul, mesele de la salonul de nunta, au apus. A aparut o aplicatie de organizare mese nunta iar totul a devenit mult mai simplu. In plus putem folosi aplicatia gratuit!

Ce face aceasta aplicatie de asezare la mese la nunta?

Sa presupunem ca sunt o mireasa care vrea sa isi organizeze propria nunta. Mai intai trebuie sa ma gandesc care sunt invitatii pe care vreau sa ii chem la nunta mea si sa ii adaug pe – lista asezare invitati nunta. Dupa ce am scris pe lista de invitati la nunta toti prietenii si rudele pot sa trec mai departe la asezarea invitatilor la masa.

Urmatorul pas este sa facem schita invitati nunta, adica vom face o repartizare a invitatilor la mese la nunta. In partea stanga a aplicatiei vom avea lista de invitati pe care am intocmit-o in faza de planificare a nuntii iar in partea dreapta vom putea alege tipul meselor (rotunde sau dreptunghiulare), vom putea alege cati invitati plasam la masa (numarul oaspetilor de la masa nunta), vom putea organiza si aseza mesele in restaurant dupa bunul plac, apoi ultimul pas va fi cel de repartizare invitati la mese.

Organizare mese invitati nunta

Ca sa finalizam organizarea meselor la restaurant trebuie sa luam cu mouse-ul invitatii unul cate unul, din partea stanga a aplicatiei (drag and drop) si ii asezam la mese pe rand in ordinea dorita de noi. Dupa ce am finalizat repartitia invitatilor la mese vom avea optiunea sa previzualizam si sa downloadam, in format PDF schita invitatilor la nunta sau tabel invitati nunta. Aceasta schita a invitatilor de la nunta va putea fi inmanata hostess-ului pentru a repartiza invitatii la mese in ziua cea mare.

Un invitat a anulat sosirea la nunta?

De multe ori se intampla ca pe parcursul planificarii nuntii noastre, unii invitati sa anuleze prezenta la eveniment. O simpla modificare poate da peste cap toata organizarea meselor de la nunta. Asta inseamna ca va trebui sa reluam procesul de asezare la mese. In cazul clasic in care am fi desenat toata asezarea meselor de la salon pe o hartie, trebuia sa reluam de la inceput tot procesul repartitiei la mese. Cu aplicatia de asezare la mese la nunta putem foarte usor sterge si adauga invitati noi fara a fi nevoie sa incepem un nou proces. Dupa ce am adus si ultimele modificari, putem face “Print Tabel mese nunta”.

Pe langa aplicatia de asezare la mese, pe Evento se mai gasesc si alte aplicatii gratuite, de planificare si organizare nunta:

Site de nunta – Putem face un website personalizat de prezentare a nuntii noastre, adaugand poze, descrieri si explicatii despre locatia ceremoniei religioase, restaurantului de nunta etc. Totul este facil si nu necesita sa avem cunostinte avansate de operare PC.

Invitatii Online – Este cel mai simplu mod de a crea o invitatie virtuala, pornind de la zeci de modele prestabilite. Trebuie doar sa modificam nume, data nunta si invitatia la nunta e gata de a fi trimisa pe whatsapp sau facebook prietenilor.

Agenda de nunta (ghid planificator nunta) – Checklist-ul sau lista de planificare pentru nunta, cuprinde o lista de task-uri pe care trebuie sa le avem in vedere in etapa de planificare a nuntii, cat si in ziua evenimentului.

Lista de invitati – Dupa cum am discutat deja, lista de invitati la nunta te va ajuta in a manageria online, pe telefon sau laptop, toti oaspetii tai de la nunta sau chiar botez. In plus aceasta lista te va ajuta mai departe pentru asezarea la mese.

Calculator buget nunta – Aici se poate simula lista cheltuielilor de la nunta, se stabileste bugetul total, apoi aplicatia va calcula si va imparti pe categorii care este costul furnizorilor de nunta (restaurant, formatie nunta, fotograf nunta, cameraman, flori nunta etc.)

Acum ca totul este mai simplu de planificat, nu ne mai ramane decat sa salvam timpul pierdut si sa ne simtim bine in ziua nuntii.