Asia Express.Câți bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3! Smiley încasează suma asta într-o singură seară

Gina Pistol este gazda ”Asia Express” de la Antena 1 din 2018, când a debutat emisiunea pe sticlă. Reality show-ul se bucură de un succes răsunător, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audiență la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o încasează blondina nu depășește banii pe care îi scoate Smiley pe un concert.

Emisiunea ”Asia Express” a debutat în România pe 12 februarie 2019, la Antena 1, iar din primul sezon gazdă i-a fost Gina Pistol. Deși de-a lungul timpului co-prezentatorii s-au mai schimbat, blodina a rămas pe poziții. De această dată, aventura de la Antena 1 s-a filmat în Filipine și Taiwan. Pentru cele două luni petrecute departe de casă s-ar crede că Gina a devenit milionară, însă realitatea este alta.

Conform unor surse Impact.ro, Gina a fost plătită de producătorii ”Asia Express” cu suma de 15.000 de euro, bani pe care iubitul ei, Smiley, îi încasează într-o noapte pe un concert. De altfel, nici încasările concurenților nu se lasă mai prejos. Chiar dacă fiecare vedetă primește numai 1 euro pe zi pentru a supraviețui în condițiile dificile de pe meleagurile exotice, când aceștia au părăsit show-ul, filmările încheindu-se deja, s-au ales cu o sumă frumușică.

Sursa foto: antena 1