Asia Express, sezon 3. Echipa pe care nu o suportă nimeni!

Cum în toate competițiile există rivali, acest lucru s-a dovedit și în cazurile din Asia Express. O echipă din concurs a început să stârnească reacții din partea celorlați concurenți, aruncând cu vorbe grele la adresa lor.

Pe durata emisiunii de la Antena 1, echipa formată din Alex Abagiu și Radu Vlăduț, au atras atenția celorlați concurenți. Comportamentul lor răutăcios și ofensiv, a făcut ca aceștia să fie luați în vizor. Despre Alex s-a vorbit frumos în competiție, însă celelalte echipe aflate în concurs, nu știu cum cei doi pot să se înțeleagă.

Citește și: ASIA EXPRESS.CÂȚI BANI A PRIMIT GINA PISTOL PENTRU SEZONUL 3! SMILEY ÎNCASEAZĂ SUMA ASTA ÎNTR-O SINGURĂ SEARĂ

Așadar, echipele au început să își pună nemulțumirile despre cei doi. Respectiv Speak, Ștefania, Alex Velea, Mario Fresh, ADDA și Cătălin, au administrat reproșuri la adresa lor. În special, comentariile i-au fost adresate lui Radu, partenerul de echipă al lui Alex. Cei doi s-au întrecut în probe cu frații Ristei și echipa formată dintre ADDA cu soțul ei. Alex Velea și Mario Fresh, au avut controverse cu ei încă de când au câștigat amuleta.

Sursa foto: Antena 1